Vlámal sa do záložne firmy a odniesol si šperky a financie. Krádež drevených hranolov z objektu stolárskej dielne. Vlámal sa do potravín a kradol:

30.03.2011 Celý región

Vlámal sa do záložne firmy a odniesol si šperky a financie:
Na policajnú linku včera ráno oznámila 45 ročná žena bytom Tehelná, Giraltovce vlámanie do záložne firmy. Doposiaľ neznámy páchateľ z pondelka ( 28.3.2011) na utorok (29.3.2011) vyliezol po hromozvode na terasu prvého poschodia obchodného domu na Ulici Dukelskej v Giraltovciach, kde cez neuzatvorené okno vošiel do miestnosti, v ktorej vylomil drevené dvere. Následne prešiel cez chodbu k dverám s mrežou, ktoré viedli do záložne firmy. Na mreži vylomil dva kusy visiacich zámkov, potom vylomil vchodové dvere do záložne a z podlahy ukradol obmurovanú kovovú skrinku, v ktorej sa nachádzala finančná hotovosť vo výške 750,- Eur a presne nešpecifikovaná hmotnosť predmetov zo žltého kovu, a to retiazok, prsteňov, náramkov a náušníc v celkovej hodnote 2.100,- Eur. S ukradnutou skrinkou odišiel cez chodby a schody na prízemie budovy k dverám bočného vchodu, na ktorých vylomil zámok, a takto odišiel na neznáme miesto. Pre majiteľa firmy vznikla škoda krádežou a poškodením zariadenia v celkovej výške takmer 4000,- Eur. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci.

Krádež drevených hranolov z objektu stolárskej dielne:
Na policajnú linku včera poobede telefonicky oznámil 47 ročný muž bytom Kežmarok, Ulica Biela Voda, krádež drevených hranolov z objektu stolárskej dielne. Neznámy páchateľ z pondelka (28.3.2011) na utorok (29.3.2011) z objektu stolárskej dielne, ktorý sa nachádza v areáli bývalého poľnohospodárskeho družstva na Ulici Pri rybníku v katastri obce Huncovce ukradol 20 ks drevených hranolov dreviny smrek o objeme 6m³. Oznamovateľovi vznikla krádežou škoda vo výške 1.000,- Eur. Kežmarskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Vlámal sa do potravín a kradol:
Poverený príslušník začal včera trestné stíhanie pre prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ z pondelka na utorok sa vlámal do predajne potravín v obci Tovarné, okres Vranov n/T. Nezisteným predmetom vytrhol ochrannú mrežu okna zo zadnej strany predajne, vypáčil okno, kde cez vzniknutý otvor vnikol do skladu predajne. Pričom ukradol alkohol, víno, cigarety rôznych značiek, mäso a mäsové výrobky. Majiteľovi potravín spôsobil škodu krádežou a poškodením zariadenia vo výške takmer 1.800,-Eur. Prípad dňa 29.3.2011 o 06.19 hod telefonický oznámil poškodený na policajnú linku 158.
 

Vyberte región